Siirtyminen 7. luokalle

Hyvä kuudesuokkalaisen huoltaja,

Seitsemännelle luokalle siirtymisen Wilma-lomake on auki Wilmassa 14.11.- 7.12.2022. Jokaisen kuudesluokkalaisen huoltajan, jonka lapsi opiskelee Helsingin normaalilyseossa, Helsingin Suomalaisessa Yhteiskoulussa tai Helsingin yliopiston Viikin normaalikoulussa on täytettävä Wilma-lomake hakuajan aikana. Muissa kouluissa opiskelevien huoltajat täyttävät lomakkeen, mikäli oppilas haluaa vaihtaa koulua joko oman osoitteensa mukaiseen lähikouluun tai painotettuun tai kaksikieliseen tai englanninkieliseen opetukseen. Lomakkeella ilmoitetaan, missä koulussa oppilas haluaa opiskella seitsemännellä luokalla. Lomake pitää täyttää myös, jos oppilas jatkaa samassa koulussa seitsemännellä luokalla. Myös yksityisiin sopimuskouluihin haetaan Wilma-lomakkeella, eikä paperilomaketta tarvita.

Seitsemännelle luokalle siirtymisen lomake näkyy myös oppilaan Wilmassa, mutta huoltajan on täytettävä lomake. Lomakkeen tietoja voi muuttaa hakuajan aikana mutta ei enää hakuajan jälkeen. Hakuajan päättymisen jälkeen valinnat ovat sitovia, ja oppilas sitoutuu ottamaan hänelle tarjotun paikan vastaan.